My life and more

Alla inlägg under april 2011

Av Linnea - 19 april 2011 20:13

Tjenixen!


Under tiden jag åt lunch tittade jag på ännu ett Lost program, riktigt bra program asså. Efter lunch gick jag ut i den skinande solen, när jag låg och solade kändes det som sommarlov, helt overkligt! Men det ska ändå bli kul att lämna Skåne och åka ner till Barcelona där det är ännu varmare.


Bild redigerad i Picnik

 

Jag har faktiskt fått lite färg efter dessa två dagar i solen. Jag hoppas det kommer vara sol imorgon igen(men det tror jag) för då kan jag sola lite till, så att jag inte ser helt vit ut när jag är i Barcelona. x)

Jag solade i kanske 2-3 timmar, jag vill inte bränna mig, sen gick jag in och tog en glass. Efter glassen har jag bara suttit inne på rummet och inte gjort något speciellt, jag har packat lite och nu är resväskan halvfull. ;) Jag känner verkligen hur resan närmar sig, det kommer bli grymt kul för lilla näst kusinen Wilma ska med och vi kommer vara 16 personer, Längtar!


Puss & kram // Linnéa

Av Linnea - 19 april 2011 15:46


Igår kom ett paket med posten till mig. Det var en påskpresent från mormor som bor i Stockholm, men hon har tänkt flytta hit ner till Skåne.


Ett choklad och en magnet

 

 

Hela presenten passar mig perfekt eftersom jag älskar choklad.


Puss & kram // Linnéa

Av Linnea - 19 april 2011 11:46

Hej på er!

 

Jag fattar inte att jag alltid vaknar tidigt när man har lov, idag vaknade jag kvart över 8, fattar inte det? Fast det kanske är för att vädret är helt underbart idag igen! Jag hade tänkt tillbringa eftermiddagen ute i solen eftersom det är då solen skiner på altanen.

Under förmiddagen har jag tittat på Lost, gud vad spännande det är. Jag vill inte sluta titta men jag kan inte sitta inne hela dagen när vädret är så fint som det är idag..

Mamma kommer hem halv 1 då hon har lunch, men jag kommer äta tidigare för jag börjar bli riktigt hungrig nu.


Bild jag tog för några dagar sedan


Jag vill bara säga krya till alla som är sjuka nu på påsklovet, det är grymt synd om er som inte kan njuta av det underbara vädret!


Puss & kram // Linnéa

Av Linnea - 18 april 2011 15:32

Goddag

 

Vädret är helt otroligt skönt, jag har suttit ute på altanen i vindstilla och solat ända sedan lunch. Jag hade fortfarande velat sitta i solen och lata mig men jag måste packa. Jag har inte börjat packa än och vi åker ju på torsdag.


Det perfekta för en solig dag - Solglasögon och musik

 

Medans jag packar hade jag tänkt rensa spotify listan som är ca 10 timmar lång.


Puss & kram // Linnéa

Av Linnea - 18 april 2011 12:05


Jag vaknade halv 10 idag, gick upp, åt frukost och startade ett Lost maraton. Fast jag fick hjälpa Desse också för hon kan knappt stödja på hennes ena fot för hon skadade den igår när hon spelade fotboll.


 

Lost handlar om ett gäng personer som hamnar på en öde ö efter en flygplanskrasch. De väntar på räddningspatruller de första dagarna, men sen när det inte kommer någon måste de ta hand om sig själva.

 

Jag har tittat på Lost ända sedan i morse och kommer antagligen titta på det resten av dagen, om jag inte går ut i det fina vädret såklart. Jag ska nog också ladda ner ny musik till min iPod som jag kan ha när vi åker till Barcelona.


Puss & kram // Linnéa

Av Linnea - 17 april 2011 21:22

Hejsvejs

 

Efter kvällsmaten frågade Klara på msn om jag ville följa med ut, och de ville jag ju såklart. Jag slängde på mig ett par jeans, min vårjacka och converse sedan gick jag ut. Vi gick runt i Billesholm och njöt av det sköna vädret. När det blev mörkare såg vi månen, som var fullmåne och riktigt stor. Så fort jag kom hem gick jag in och hämtade kameran sedan ut igen. Jag ville såklart fota månen.


 

 

Nu ska jag äntligen sätta mig i soffan och hålla lite söndagsmys. Jag ska ju ändå inte upp klockan 7 imorgon.


Påminner er om att kommentera mer. ;)


Puss & kram // Linnéa

Av Linnea - 17 april 2011 18:30

Hej!

 

Jag har suttit och gjort en ny header under eftermiddagen/kvällen för jag var inte riktigt nöjd med den första. Men den nya jag gjorde är jag riktigt nöjd med. Jag hade vår som tema när jag gjorde den och jag hoppas min blogg ger er bloggläsare en vårkänsla var gång ni kikar in. ;)


Vad tycker ni? - Kommentera

 



Puss & kram // Linnéa

Av Linnea - 17 april 2011 16:39


På förmiddagen idag städade jag rummet och sen följde jag med mamma ut på en joggingrunda i det fina vädret.

Klockan 1 kom Emelies mamma och hämtade mig och skjutsade mig till dansen. Vi gjorde en ny dans idag på dansen och den var svår. Efter dansen tog jag en lång dusch och åt miljonbiff med potatismos och lingonsylt.


Jag har varit på sonläger del 1 och i veckan fick jag reda på att jag gick vidare till zonläger del 2. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gå vidare och blev väldigt överaskad, men väldigt glad på samma gång!


Jippi!!!!

 


Puss & kram // Linnéa

  

Presentation


My blog is about me, my life and everything!
Jag är en glad tjej på 14 år som lever för fotboll. Jag har även väldigt stort intresse för fotografering. Läs om mina roliga dagar i både text och bilder!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<<
April 2011 >>>

Arkiv

Kategorier

Få fler besökare

 

Foton


Ovido - Quiz & Flashcards